Lifecoaching

Life Mastery Coaching -Vejen til personlig succes

Life Mastery Coaching


Kunne du tænke dig at blive din helt egen livsmester? Tage styringen i dit liv og få det liv du drømmer om? Ønsker du dig et liv med livslederskab, balance og succes?Så er du landet det helt rigtige sted.


Jeg er uddannet Life Mastery Master Coach hos Sussanne Wexø.

En helt unik uddannelse, der bygger på, at enhver coach skal gå vejen selv før man kan være noget for andre.Jeg ved altså hvad det vil sige at sidde på den anden side. At leve et liv i ubalance, et liv uden retning, hvor en dag tager den anden. Hvor det gælder om at overleve frem for at leve. Uden bevidst nærvær og fokus på sine drømme. Jeg lever i dag et liv i balance med mit hjerte som vejviser. Og det samme ønsker jeg for dig.Life Mastery Coaching Forløb


I mine Life Mastery Coaching forløb fører jeg dig gennem en dybdegående udviklingsproces. Du kommer til at opleve en fantastisk transformation.Vi starter med at afdække dit mål eller det område du ønsker at arbejde med/ blive bedre til. Måske er du ikke 100% sikker på, hvad du egentlig ønsker når du kommer til mig. Men det finder vi frem til.

Derefter ser vi på dine forhindringer ift. dine mål og hvordan du kan overkomme dem.

Sidst men ikke mindst arbejder vi målrettet på at finde din vej til succes.


Den form for coaching jeg tilbyder bygger på, at svarene kommer indefra. Du indeholder selv alle de svar der skal til for at nå dine mål, men jeg vejleder og guider dig naturligvis i denne proces.Jeg ved du kan skabe det liv du går og drømmer om og jeg glæder mig til at støtte dig på vejen derhen.


Et forløb strækker sig over 3 samtaler på 60 til 90 minutter.

Pris:              1600 kr. (3 samtaler)Selvværdsbooster forløb


I mine coachingsamtaler oplever jeg ofte, at udfordringerne bunder i lavt selvværd.

Problemer med selvværdet har indflydelse på rigtig mange områder af vores liv. Evnen til at gå efter sine drømme, evnen til at præstere samt at opbygge kærlige relationer. Men også at tillade sig selv at leve et godt og sundt liv. Selvværd er noget vi bygger op i barndommen.

Rigtig mange af os har lukket ned for noget inde i os selv som børn. Noget som vi ikke følte der var plads til som f.eks. følelser. Dette bringer en vis ubevidst sorg med sig.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde hjem i dig selv og styrke dit selvværd. Det handler om at have troen på og kærligheden til sig selv uden konstant at skulle finde bekræftelse udefra.Vejen til et bedre liv starter med at elske dig selv. Gennem konkrete øvelser guider jeg dig til at finde tilbage til dit sande jeg.


Et forløb strækker sig over 3 samtaler på 60 til 90 minutter.

Pris:              1600 kr. (3 samtaler)   

KontaktAnne Lyhne Bessmann


Smedegårdsvej 25, Filskov


7200 GrindstedMobil: 40278609E-mail: coach@annelyhne.dkCVR Nr. 39719908

Copyright @ All Rights Reserved