Om mig

Om Mig

Hej

 

Mit navn er Anne Lyhne Bessmann. Jeg er 34 og bor på en hyggelig gård i udkanten af den lille landsby Filskov med min kæreste Jens og min søn Loui. Her har jeg ikke altid boet. Jeg flyttede til Tyskland med mine forældre og min lillebror da jeg var 8 og der skulle gå 16 år før jeg vendte tilbage til Danmark. Gennem min cand.merc. uddannelse fra Copenhagen Business School fik jeg også fornøjelsen af at opholde og uddanne mig i både Italien og England.

 

Jeg er rigtig glad for min lidt atypiske opvækst og alle de muligheder den har givet mig. Alle de ting jeg har set og oplevet og også glad for min business uddannelse. MEN mest af alt er jeg glad for, at blive ramt af stress. Ja, det lyder måske en smule provokerende i dine ører. Men sådan er det. For det var stressen der førte mig frem til min store passion, nemlig coaching. Havde det ikke været for min stresskollaps havde jeg sikkert stadig knoklet derudaf med skyklapper på.

Men stressen var så graverende, at jeg blev nød til at lytte til de stress signaler min krop gennem længere tid sendte mig. Jeg tog mig selv alvorlig og søgte hjælp hos en stresscoach. Min livs bedste beslutning.

 

I dag er jeg selv certificeret Life Mastery Master Coach og Stresscoach og jeg ELSKER det. At kunne hjælpe og guide andre gennem en svær tid eller coache dem til at få det liv de drømmer om, er intet mindre end en gave. Endelig kan jeg for alvor drage nytte af mine empatiske evner, mit store hjerte, mit rolige sind og min passion for at guide og motivere andre. Jeg er taknemmelig for hver og én dejlige klient jeg får ind ad døren. Føler mig heldig , at jeg får lov til at følge dem lidt på deres vej.

 

Så se dig lidt omkring her i mit lille coaching univers og mærk efter om du er havnet det rigtige sted.

 

Kærligst,

Anne

KontaktAnne Lyhne Bessmann


Smedegårdsvej 25, Filskov


7200 GrindstedMobil: 40278609E-mail: coach@annelyhne.dkCVR Nr. 39719908

Copyright @ All Rights Reserved