Stresscoaching

Stresscoaching -

skaber varig forandring

Stresscoaching fra hjertet


I mine stresscoaching forløb tager jeg udgangspunkt i dig og din nuværende situation. For vi mennesker er forskellige og det er forskellige ting der stresser os. Når det så er sagt kan ALLE blive ramt af stress, hvis omstændighederne er til det.

Men der er hjælp at hente. Gennem mine uddannelser har jeg en stor værktøjskasse med redskaber til at få dig ovenpå igen. Her bruger jeg især det veldokumenterede stresscoaching forløb, som er udviklet af Bjarne Toftegård, Danmarks førende stressekspert.


I et forløb hos mig kommer vi til at følge nøje op på netop det der udfordrer dig. Du vil blive afstresset og klædt på til at blive mere modstandsdygtig overfor fremtidig stress.Jeg coacher lige fra hjertet. Jeg kan simpelthen ikke lade være, for jeg holder af mennesker og jeg ved om nogen hvordan det føles at være alvorligt stresset. At miste kontrollen over egen krop og tanker, op og nedturene, og accepten af at være ramt af stress, eller netop mangel på samme. Jeg ved hvor hårdt og udfordrende det er, men jeg ved også, at med den rette indsats kommer du styrket igennem og dette mere bevidst omkring dit liv og dine værdier end nogensinde før.


Erfaringsmæssigt tager det 7 sessioner fordelt over ca. 2 til 3 måneder. En session varer mellem 60 til 90 minutter.

Det kan også være at du der hos dig ”kun” er tegn på moderat stress og du mangler et par konkrete redskaber til at forebygge og blive mere modstandsdygtig overfor fremtidig stress. Her anbefaler jeg mit ”let stress forløb” på 3 samtaler.


Uanset hvilket forløb du vælger, så følger Bjarne Toftegårds bog ”Mindre Stress – Mere Overskud” samt din helt egen notesbog med i prisen.


Priser:

Stressfri – forløb (7 samtaler):                   3700 kr.

Let stress – forløb (3 samtaler):                  1800 kr.

Pris per samtale (ikke noget forløb):               650 kr.


(Priserne er inkl. moms for private og eks. moms for virksomheder)

KontaktAnne Lyhne Bessmann


Smedegårdsvej 25, Filskov


7200 GrindstedMobil: 40278609E-mail: coach@annelyhne.dkCVR Nr. 39719908

Copyright @ All Rights Reserved